Servicii

Amenajari Interioare

Amenajari Interioare

Tendintele in amenajari interioare sunt in continua schimbare, fie ca e vorba de o schimbare sau de unele reparatii in caz de deteriorare. Suntem la curent cu cele mai noi tendinte in materie de amenajari interioare, executam finisaje moderne si personalizam spatiul interior, orientandu-ne dupa noile stiluri.

Cititi mai mult


Mobila

Mobila

La amenajarea spatiului in care locuim sau in care lucram trebuie sa tinem seama de spatiul disponibil, culorile potrivit alese in functie de marimea si destinatia camerelor si stilul in care dorim sa mobilam. De aceea personalul este atent selectat si instruit pentru a va ajuta sa gasiti solutia ideala pentru amenajarea spatiului dumneavoastra.

Cititi mai mult


Sisteme de arhivare

Sisteme de arhivare

Comercializam o gama larga de mobilier metalic pentru depozitare, arhivare si stocare industriala. Ofertele noastre variaza de la cele mai simple seturi de rafturi pentru casa si birou pana la cele mai complexe sisteme pentru spatii comerciale si industriale.

Cititi mai mult


Instalatii Electrice

Instalatii Electrice

Servicii si lucrari complete de instalatii electrice;

Cititi mai mult


Curenti Slabi

Curenti Slabi

Fara instalatiile de curenti slabi o cladire moderna este de neconceput. Fie ca sunt impuse de legislatie sau de nevoile ocupantilor, de calitatea acestor instalatii depinde siguranta si functionalitatea cladirii.

Cititi mai mult


Tamplarie PVC

Tamplarie PVC

Un prim avantaj este reducerea considerabila a cheltuielilor legate de incalzirea locuintei, iar in acelasi timp reducerea nivelul emisiilor de substante nocive datorita faptului ca se realizeaza o etanseitate mai buna, depinzand intr-o mare masura de tipul de geam si numarul de camere.

Cititi mai mult