Sisteme de arhivare

  Comercializam o gama larga de mobilier metalic pentru depozitare, arhivare si stocare industriala. Ofertele noastre variaza de la cele mai simple seturi de rafturi pentru casa si birou pana la cele mai complexe sisteme pentru spatii comerciale si industriale.

Rafturi metalice modulare

Seria de rafturi metalice este un sistem de stocare static, avand ca punct forte modularitatea, aceste rafturi fiind configurabile in functie de exigente, portante si utlizare.Rafturi metalice modulare

 

Rafturi metalice

Seria de rafturi metalice este un sistem de stocare static, montaj fara suruburi 1800 x 1000 x 400 disponibil in mai multe culori.Rafturi Metalice

 

Fisete metalice vestiar

Structura de rezistenta din tabla de otel, profilata, de calitate superioara, grosime 0.6 mm. Usi dublu ramforsate dotate cu gauri de ventilatie.
Balamale interne antiefractie, margine rotunjita cu raza de 6 mm pentru protectia utilizatorului dar si pentru a asigura o rezistenta marita cadrului metalic. Partile laterale, dar si usile sunt realizate cu nervuri logitudinale pentru rigidizarea structurii. Sunt prevazute fante pe zona superioara a dulapului pentru o mai buna ventilatie.

FisetFisetFisetFiset

 Optional usile pot fi vopsite in una din culorile de mai jos:Culori fiset

Fiset metalic

Realizat din tabla de otel de cea mai buna calitate.

Dotari:

  • inchidere cu cilindru, 2 chei;
  • vopsit in camp electrostatic;
  • 4 polite reglabile + baza.

 

Fiset Metalic

 

Bancuri de lucru

Banc de lucru cu polita de lucru din tabla: Banc de lucru cu polita de lucru din tabla
Banc de lucru M3 cu polita de lucru din fag stratificat: Banc de lucru M3 cu polita din fag stratificat

 


NewSet


Copyright © 2016