Mobila

La amenajarea spatiului in care locuim sau in care lucram trebuie sa tinem seama de spatiul disponibil, culorile potrivit alese in functie de marimea si destinatia camerelor si stilul in care dorim sa mobilam. De aceea personalul este atent selectat si instruit pentru a va ajuta sa gasiti solutia ideala pentru amenajarea spatiului dumneavoastra.

NEWSET - de-a lungul celor 15 ani de experienta, am urmarit indeaproape nevoile clientilor, culorile preferate si preferintele in materie de design.

Astfel, astazi comercializam o gama diversificata de mobilier clasic si modern, pentru toate gusturile si un amanunt foarte important, am negociat cu furnizorii nostri cele mai bune preturi pentru dumneavoastra.

Prin serviciile noastre incercam sa satisfacem dorintele clientilor nostri in materie de confort, design, utilitate si pret al mobilei si ii intampinam cu transportul si montajul mobilierului asigurat de personal calificat GRATUIT.

NEWSET va ofera servicii de proiectare si mobilare a sălilor de clasa / studiu / birouri / biblioteci / arhive / laboratoare / săli, etc),